Ücretsiz Deneyin
E-Ticarete Başlamak Online Alışveriş Sitesi Kurmak

E-Ticarete Başlamak Online Alışveriş Sitesi Kurmak

e-ticaret başlangıç, online satış sitesi kurmak, online alışveriş sitesi kurmak

Blog Yazılarımız için Bizi Takip Edin
Makalemizi Paylaşabilirsiniz
    • E-Ticarete Başlamak Online Alışveriş Sitesi Kurmak

      18.04.2017

      Fiziki bir mağazası olan firmalar veya sadece online olarak satışı öngörerek kurulan pek çok firma için e-ticaret başlangıcı önemli bir adımdır. Burada en çok merak edilen noktalar, bu başlangıç için nelerin gerekli olduğu ve bir e-ticaret sitesinin firma için maliyetlerinin ne kadar olduğudur.

  • E-Ticarete Başlamak Online Alışveriş Sitesi Kurmak


    Fiziki bir mağazası olan firmalar veya sadece online olarak satışı öngörerek kurulan pek çok firma için e-ticaret başlangıcı önemli bir adımdır. Burada en çok merak edilen noktalar, bu başlangıç için nelerin gerekli olduğu ve bir e-ticaret sitesinin firma için maliyetlerinin ne kadar olduğudur.


    Özellikle son 10 yılda gelişen ve yaygınlaşan teknoloji ve altyapı gerek bilgisayar teknolojileri gerekse mobil teknolojiler e-ticareti şirket için ihtiyaç haline getirmiştir. Herkese , her şehre ve her kesime süre açılış kapanış saati sınırı olmadan ulaşmanın tek yolu e-ticaret sitesi sahibi olmanın maliyetleri ve gerekliliklerine yer vereceğiz.


    Alışveriş Sitesi Kurmak İçin Neler Gerekli ?


    1-İlk öncelik elbette vergi mükellefiyeti ile başlamaktadır. Vergi kaydı olan ve gereğini yerine getiren bir firma veya şahıs olarak e-ticarete adım atmak mümkündür. Burada önemli bir nokta yeni açılan şirketlerin ödeme sistemi olarak sanal pos alması konusunda bankalarda yaşadıkları zorluklardır. Çözüm için anlaşmalı olduğumuz ve altyapıları sistemimizde hazır olan kolay sanal pos çözüm firmalarına Kolay ve Hızlı Sanal Pos Sahibi Olmak yazımızdan ulaşabilir inceleyebilirsiniz. 

     

    2- Ürünleriniz tüm şehirlere göndermeyi düşünüyorsanız elbette kargo anlaşmanız olması gereklidir. Bu konuda kargo firmalarından teklif alarak uygun gördüğünüz bir firma ile anlaşabilirsiniz. Burada önemli bir noktada hem güven hem başlangıç için düşünülebilecek olan kapıda ödeme sistemidir. Bu sistem sayesinde markanızın müşteriler arasında güven kazanmasını sağlayabilirsiniz.


    3- e-ticaret yazılımı ve bu yazılım çalışması için gerekli olan alan adı, hosting, ip , ssl, yedekleme ünitesi vb. ekipmanlar..


    E-Ticaret Sitesinin Maliyeti Nedir ?


    Online alışveriş sitesi kurmanın temel maliyeti olan hosting, ip, ssl, yedekleme ünitesi gibi ekipmanların tamamı e-ticaret paketlerimizde dahil olarak sunulmaktadır. Yani teknik anlamda uğraşmanız gereken ek maliyetler olmadan işinize odaklanmanızı sağlamaktayız.


    399 TL + kdv ile 1899 TL + kdv arasında değişen * en iyi fiyat garantili e-ticaret paket fiyatları ile hem bütçe hem özellik olarak sizin için nelerin gerekli olduğuna karar vermenize yardımcı olarak tüm hizmeti tek çatı altında sunmaktayız. E-ticaret paketlerimiz, fiyat ve özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz.


    Özetlemek gerekirse tamamı hazır olan bir altyapıya sadece kendi ürün ve görsellerinizi ekleyerek kolayca sahip olabilecek ve ek bir maliyet düşünmeden sitenizi ve işlerinizi yöneteceksiniz.


    Satış Sitemin Yıllık Maliyeti Ne Kadar ?


    E-ticaret sistemlerinde fiyat hususunda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta yıllık ödenmesi gereken ücretlerdir. E-Ticaret paketlerimizde yıllık ödenen ücretler kira mantığında değil sadece hizmetlerin yıllık yenileme bedelidir. 399 TL + kdv den başlayan yenileme ücretleri ile şu an *en iyi fiyat garantisini sunmaktayız. Bu ücretin içinde hosting,ip,ssl,yedekleme gibi tüm hizmetlerin yenilenmesi yanında çok daha önemli bir nokta olan yazılım güncellemeleri ve destekte dahil olarak sunulmaktadır.


    Bir çok firma ilk yıl aldığı ücreti sonraki yıllarda da kira bedeli şeklinde talep ederken ve aşılan kotalara sahipken OdyoBilişim olarak sadece hizmet bedelleri ve aşımsız ek faturası e-ticaret hizmeti sunmaktayız.


    Ucuza Alacağım Bir Hosting ile Sizin Sunucunuzun Ne Farklı Var ? Yıllık Ücreti Olmayan Siteler Var ?


    Yıllık maliyet olmaması öncelikle imkansızdır. Bu şekilde ileri süren firmalar “ömür boyu lisans” mantığı ile sattıkları paketlerde bir sonraki yıl üstte ilettiğimiz hizmetlerin tarafınızdan alınması ile oluşacak maliyet, paketlerimizde sunduğumuz fiyatı fazlasıyla aşmaktadır.


    Burada en önemli gözden kaçan nokta hosting hizmetindedir. Hosting hizmetini herhangi bir firmadan tek bir site için almanız demek, sizin yüzlerce binlerce site ile birlikte paylaşımlı bir alan içinde site kullanmanız demektir. Bu da ilgili sunucudaki site trafiğiniz bir miktar arttığında karşılaşacağınız düşük performans, hatalar, site kapanmaları geri açılmaları vb. bir e-ticarette olmaması gereken hatalara yol açacaktır.


    Bu hataların temel sebebini gerçek hayattan bir örnekle sunmak gerekirse bu tip bir hostingte yer almanız otobüs ile yolculuk etmenize benzemektedir. Aynı sunucuda bulunduğunuz bir firmanın alacağı bir saldırı, yaratacağı aşırı bir yük tüm diğer siteleri etkilemektedir. Bu ayrıca bir güvenlik ve stabilite sorunu da oluşturmaktadır.


    OdyoBilişim e-ticaret paketlerinde sunduğumuz sunucularda herhangi bir işlemci, ram, trafik, veritabanı limiti koymuyoruz. Bu sayede gerçek performans ve özgürlüğü yaşıyorsunuz. Sunucumuzda tamamı firmamıza ait e-ticaret yazılımları yer almaktadır ve gereksinim ne ise o ölçüde sunucumuz geliştirilmektedir. Bir çok firma tarafından yüksek maliyetleri nedeniyle tercih edilmeyen SSD disk ve Türkiye lokasyonlu sunucularımız ile bu konuda gerçek gücü sizlere sunuyoruz. E-ticaret sunucularımızı buradan inceleyebilirsiniz.


    Yazılım Geliştirmenin ve Yazılım Güncellemelerinin Önemi Nedir ?


    En basit örnekle kullanacağınız sanal pos firmaları son 5 yılda en az 1-2 defa yazılım altyapısı değiştirmiş ve önümüzdeki dönemlerde de değiştirecektir. Peki bu tip bir durumda desteği olmayan bir yazılım kullandığınızda yaşacağınız durum nedir ? elbette yapabiliyorsanız ya ücretle bu işlemleri yaptırmak veya bu sistemi kullanamamanız ile sonuçlanacaktır.


    Bir diğer örnekte teknolojik gelişimdir. Son 5 yılda yapılan güncelleme sayısı 48 i bulan e-ticaret paketlerimizde ihtiyaçlar geliştikçe sunduğumuz yeni özellikler sayesinde teknolojiyi adım adım takip etmenizi sağlıyoruz. Örneğin bir google chrome versiyonu güncellemesinde sitenizde görünüm olarak bir problem yaşayabilirsiniz, sürekli takip ve güncelleme halinde olan yazılımlarımızda bu durum yaşanmaz.. Yeni sisteme göre gerekli değişimler uygulanır.


    Nasıl ve Nereden Başlamalıyım ?


    E-ticaret paketlerimizin demolarını ücretsiz deneyebilirsiniz. Bunun yanında yazılımlarımıza olan güvenimiz ile sizlere özel aktif sitelerde sunmaktayız. Bu sayede demolardaki gibi kısıtlı imkanlar yerine tamamen açık bir şekilde almak istediğiniz paketi kullanabilirsiniz. Ücretsiz Demo için burayı tıklayınız , tamamen bir e-ticaret sitesini aktif test etmek isterseniz iletişim bölümümüzden bize yazmanız yeterlidir tıklayınız.

     

    * en iyi fiyat garantimiz Türkiyede yazılım üretip geliştiren firmalar içinde geçerlidir.


    Odyo Bilişim Ekibi
    Blog Yazılarımız için Bizi Takip Edin

    Makalemizi Paylaşabilirsiniz

    3219
    Tekil Ziyaretçi Tarafından Ziyaret Edilmiştir.

    Etiketler

    e-ticaret başlangıç

    online satış sitesi kurmak

    online alışveriş sitesi kurmak



    KATEGORİLER

    İlk Yorumu Siz Yazın